Projektet inför vår musikal fortsätter…..

Arbetet med musikalen fortsätter. Det läggs en helt del tid på att tillverka kulisser och rekvisita. Barnen har inre bilder av hur alla rollfigurer ser ut som de skissar på och som slutligen hamnar på en kub som en slags anslag över olika rollfigurer och shownummer som barnen tränar på. Visste ni att det blir jättefina cirklar om man trycker färg med toarullar, nästansom såpbubblor blir det. Man kan stänka prickar på olika sätt. Gör man det inomhus gäller det att anpassa sina rörelser efter det så att man inte stänker ner allt och alla.

Hur ritar man en stjärna? Ja det finns ju olika sätt. Om man vill kan man följa en beskrivning på vilket håll man ska rita för att det slutligen ska bli en stjärna. På sidan av pappret där vi inte har ritat limmar vi fast folie. När vi klipper efter strecken får vi fina silverstjärnor.

Vackert mönster att limma stjärnor och bokstäver på!

-Var sitter manen fast på hästen, hur många ben har en bläckfisk, hur ser krabbans klor ut, hur många tänder har hajen, hur blandar vi färgerna, hur får vi plats med alla figurer…….

Projektet fortsätter…….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *