Drakarnas utflykt till 4H-gården vid Idala i Veberöd

Nu har vi varit på utflykt igen!

Den här gången åkte vi den stora gula bussen, spännande och nytt för en del av barnen. Efter att vi åkt buss fick vi gå ganska långt innan vi kom fram till 4H-gården vid Idala, men det var det värt. Så många djur där var! Där var höns, grisar, kaniner, getter, får och hästar. 

Här är vi hos kaninerna! Alla kaniner hade egen bur och namnskylt.

  Vi fick klättra över en hög stege för att komma in till fåren. I fårens hage fick vi inte springa och inte skrika för då blev fåren rädda. Lammen var mjukast att klappa.

       När vi hälsat på alla djuren gick vi in i skogen. Där hittade vi en fin koja och spår efter både dinosaurier, kaniner och kanske grävlingar.  
  Efter det kom Lill. Hon hade med sig köttbullar, makaroner och grönsaker, som vi åt till lunch ute i det gröna.

När vi ätit klart gick vi till lekplatsen och lekte.

    
Till sist fick vi gå hela vägen tillbaka till busshållplatsen och åka bussen tillbaka till Blentarp.


Tack till alla våra underbara Drakar för en härlig dag! Nu önskar vi er och era familjer en varm och skön sommar med mycket sol & bad.

Många kramar från pedagogerna på Drakens hemvist. // Janika, Linda & Eva

6 reaktion på “Drakarnas utflykt till 4H-gården vid Idala i Veberöd

    • Stort tack för att du ville följa med och hjälpa oss. Alltid bra med ett par extra ögon när vi är iväg med alla våra 18 Drakar. Glad Sommar!

    • Det är underbart roligt att göra utflykter med våra Drakar. Att se deras glädje, nyfikenhet och upptäckarlust värmer våra pedagoghjärtan så gott. Så tack tillbaka!

    • Det var första gången vi åkte till Veberöd på utflykt, men absolut inte den sista. Vi fick med mycket av det barnen önskar göra på en utflykt. Åka buss, se på/klappa djur, leka på lekplats och i skogen. Dessutom fick vi ett underbart väder! Vad kan man mer önska!
      Med vänlig hälsning Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *