Vecka 16 med Lilla Björn 

Vi lyssnar på musik, sjunger, dansar och spelar ofta. Barnen tycker det är roligt och extra häftigt är det när Camilla spelar på gitarren. Barnen får prova att spela och det är alltid uppskattat. 

Vi har introducerat en ny teknik i ateljén. Att måla med bilar och flaskfärg. De flesta barnen som fått prova har snabbt börjat köra med bilarna i färgen men det är allt lite tokigt att man får göra så ? 


Att använda leran i ateljén är uppskattat. Barnen tycker om att kavla, banka, trycka, dela och använda formarna. Ibland smakas det också på leran men det smakar inget vidare gott. För det mesta rullas det många bollar i olika storlekar. 

I torsdags tänkte vi på Lilla Björn vara ute på gården hela förmiddagen. Men när vi kom ut skulle gräset klippas så vi tog på oss våra rosa västar och begav oss till dammen med lite frukt. Vi satt ner i gräset, fikade på frukt, pratade om ankorna och njöt av solen. Det var en lagom promenad och vi fortsatte vara ute en stund på stjärnornas gård. Där var drakarna och det fanns mycket spännande att göra, åka rutchkana, leka i utekisoken och gräva var några av alla saker vi hittade på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *